Společnost: Zámečnictví Pluhař s.r.o. Krkonošská 96/5, 466 06 Jablonec nad Nisou, IČO: 28690834

E-shop Zámečnictví Pluhař

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje. 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“) 

I. Zpracování osobních údajů 

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře 

Pokud poptáváte naše výrobky a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte. Jedná se o vaše jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo a e-mailovou adresu. 

Z jakého důvodu? Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně dodávky zboží a služeb. 

Na základě jakého právního důvodu? Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost. 

Jak dlouho budeme osobní údaje uchovávat? Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 roky od naší poslední komunikace. 

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to zejména fakturační údaje: jméno, příjmení, název společnosti, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo 

Z jakého důvodu? Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které vyplývají ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací atd.). 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme? Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti. 

Jak dlouho budeme osobní údaje uchovávat? Po dobu plnění naší služby a poté 3 roky od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží. 

C. Newslettery (obchodní sdělení) 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek. 

Na základě jakého právního důvodu? Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali. 

Jak dlouho budeme osobní údaje uchovávat? 3 roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: firma@zamecnictvi-pluhar.cz 

II. Kdo se k datům dostane? 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to: 

  • provozovatel e-shopové platformy: Martin Havelka, Brno, mobil: 603 950 101, e-mail:martin@webdilna.com IČ: 88091741 
  • společnost podílející se na dopravě zboží: RSC Logistics, logistické družstvo, Masarykovo nábřeží 2018/10, 120 00 Praha 2 – Nové Město 
  • společnost podílející se na expedici plateb: ComGate Payments, a.s., Gočárova třída 1754 / 48b, 500 02 Hradec Králové 
  • poskytovatel e-mailingové služby: ECOMAIL.CZ, s.r.o., Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00, IČO: 02762943, DIČ: CZ02762943 
  • marketingová agentura: Ing. Iva Hujerová, e-mail: iva@ivahu.cz, telefon: +420 792 362 659, Hluboká 3978/5, Jablonec nad Nisou, 466 04, IČ: 09798854 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie. 

III. Co byste dál měli vědět 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování. 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese firma@zamecnictvi-pluhar.cz nebo zavolejte na tel. č. 483 316 641 

IV. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud. 

Tyto podmínky jsou účinné od 1. 9. 2021